PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / CELEBREM LA SETMANA DE LA SOLIDARITAT!

CELEBREM LA SETMANA DE LA SOLIDARITAT!

Durant la setmana del 22 al 27 de febrer hem celebrat la setmana de la solidaritat. A la classe vam imaginar dibuixant amb guix que hi havia un precipici i vam decidir com havíem d'actuar per ser prudents. Després vam observar i vam fer conversa en petits grups sobre les accions dels nens i les nenes d'un full. Actuaven de manera prudent o imprudent?

També ens ho vam passar molt bé entenent què és reciclar i aprenent a fer-ho adequadament. Quin munt de contenidors! Blau, verd, marró, etc.
Una de les activitats que més ens va agradar va ser poder parlar de les nostres pors: la foscor, els monstres, els vampirs, les bruixes, etc. Tots en tenim de pors, Per practicar la nostra audàcia vam dibuixar el nostre senyor por que ens ajudarà a enfrontar les nostres pors més acompanyats i segurs! Va ser molt divertit!
Per últim, vam veure que som ben capaços de prendre decisions, i de molt bones! Tots vam pensar les nostres coses preferides!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: