L'ESCOLA

Inici / L'ESCOLA / Oferta educativa / Educació Secundària

Educació Secundària

L'adolescent té una gran curiositat, i comença a analitzar amb esperit crític tot el que l'envolta. Pren consciència de les seves capacitats.

Objectiu

L’ESO és una etapa fonamental per a l’educació de la responsabilitat i la consolidació i millora dels coneixements i les competències adquirides en etapes anteriors. Acompanyem cada alumne en el seu procés d’aprenentatge, atenent la diversitat i facilitant l’adquisició d’unes destreses, habilitats, estratègies, tècniques i hàbits d’estudi que li permetin consolidar les competències bàsiques i desenvolupar-les de manera integrada, aprenent a ser, aprenent a saber i aprenent a conviure.

Horari

Dilluns i dimecres: de 8:30h a 13:00h i de 15:00h a 17:00h

Dimarts i dijous: de 8:00h a 13:00h i de 15:00h a 17:00h

Divendres: de 8:00h a 14:00h

Matèries complementàries

Aquestes activitats ens permeten incorporar aquells ensenyaments, que, tal com està previst en el nostre projecte educatiu, afavoreixen la formació integral dels nostres alumnes. Complementen la formació bàsica dels ensenyaments obligatoris que són objecte de concert. Són de caràcter voluntari i formen part de l’horari escolar de tots els alumnes. A diferència de les matèries curriculars, no estan contemplades en el concert subscrit amb la Generalitat de Catalunya i, per tant, són totalment finançades per les famílies.

Les activitats complementàries incorporades a l’horari lectiu setmanal que s’ofereixen són les següents:

  • Taller de jocs matemàtics
  • Taller d’oratòria
  • Projecte interdisciplinari
  • Robòtica 
  • Speaking

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: