PROJECTES

Inici / PROJECTES / Tractament Int. Llengües

TIL (Tractament Integrat de les Llengües)

L'objectiu del TIL és promoure  un ensenyament i aprenentatge de les llengües competencial i integrador. 

El focus del projectes és impulsar i facilitar el treball cooperatiu entre el professorat de les diferents llengües amb la finalitat que aquestes s'ensenyin d'una manera més coherent i coordinada, i que  els alumnes adquireixin destreses per a la transferència lingüística i intercultural. Aspectes més importants: 

  •  El foment de la competència pluringüe i pluricultural ajuda, segons els estudis més actuals, al desenvolupament de la competència comunicativa.
  • L’enfocament plurilingüe propugna la necessitat de marxar del monolingüisme en les classes de llengües i fer un ús positiu de
    a. totes les llengües del repertori de l’alumnat
    b. la L1 com a eina d’aprenentatge de L2, L3, etc.
    c. la transferència interlingüística
  •  Des de l’emfocament competencial, a l’escola no només hem d’ensenyar llengua sinó a ensenyar a aprendre llengües. L’enfocament plurilingüe ajuda en aquesta tasca.

VÍDEO DEL PRIMER CURS

 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: