Canal de Denúncia

Inici

Canal de Denúncia

En coherència amb el nostre Projecte Educatiu i la legislació vigent (Llei 2/2023, de 20 de febrer), Escoles Minguella disposa d'un Canal de Denúncies. Oferir aquest canal referma el nostre compromís de desenvolupar la nostra activitat amb els valors ètics i d'integritat que defineixen la nostra institució.

El Canal de Denúncies es tracta d’un mitjà a través del qual es pot fer arribar a l'escola la denúncia de fets que puguin ser delictius, constitutius d’una infracció administrativa, d’un incompliment de la legislació vigent o de la normativa interna; establint com a finalitat de la norma la de protegir les persones que en un context laboral o professional detectin infraccions penals o administratives greus o molt greus.

Aquest Canal està a disposició de tot el personal, alumnes, famílies i col·laboradors/es que puguin tenir coneixement d'aquests fets.

Tal com recull la política del Canal de Denúncies, la comunicació es podrà fer de manera anònima. No obstant això, per poder fer un seguiment adequat, s'ofereix la possibilitat d'identificar-se per facilitar el contacte amb la persona denunciant.

 

IMPORTANT
Si la consulta, queixa o suggeriment no està relacionada amb infraccions o incompliments de la normativa vigent, s'ha d'utilitzar qualsevol dels altres canals d’atenció, comunicació i informació habituals. La finalitat d'aquest Canal no és la de recollir suggeriments, comentaris o consultes sobre l'activitat de l'Escola.
Aquest canal tampoc és l'adequat per recollir denúncies relatives a conductes irregulars d'altres entitats, sigui quina sigui la seva relació amb l'Escola. Si escau, aquestes denúncies s'han d'adreçar al canal de denúncia de l'entitat corresponent.

Tota denúncia rebuda serà analitzada i tramitada d'acord amb el que estableix a la política del Canal de Denúncies d'Escoles Minguella.

 

ACCEDIR AL FORMULARI DE DENÚNCIA

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: