PROJECTES

Inici / PROJECTES / SI (Salut Integral)

Salut integral

El programa SI és un programa de Salut Integral. Aquest  programa, impulsat pel Dr. Valentí Fuster, pretén promoure la salut a partir dels hàbits saludables que treballem amb els nostres alumnes des de diferents vessants: alimentació, cos i cor, activitat física i gestió emocional.

Actualment, tots l'alumnat treballa de forma sistemàtica continguts referents a la salut integral.

Cadascun dels temes a treballar (anomenats reptes), inclou una primera part més teòrica, una part d’experimentació, i una última part de reflexió d’allò que hem après.

La promoció d’hàbits saludables implica la participació de les famílies. Així, al llarg del curs es proposen reptes en família per a treballar a casa.

Cada any celebrem la setmana de la salut, amb en Càrdio com a protagonista, fent tota una sèrie d’activitats interdisciplinars: cartells enunciatius, esmorzars i berenars saludables, activitats conjuntes de ball, de relaxació…, i acabem ballant tots junts la cançó del Càrdio!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: