PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Projecte - Les nostres mans

Projecte - Les nostres mans

El passat mes de gener els Peixos vam trobar misteriosa carta al passadís de l'escola, era de la Gallina Fina que s'havia perdut i ens demanava ajuda. Un cop la vam trobar ens va explicar que el seu menjar havia desaparegut i ens va encomanar la missió de poder trobar-lo. Així doncs, els nens i nenes es van trobar quatre saquets amb diferents llegums a dins i ens proposava endevinar on hi havia blat de moro utilitzant únicament el sentit del tacte. Descobrim la importància de les mans!!!!

A més, també vam rebre la visita de la Maga Tralarí, la qual ens llegeix un conte de les mans i ens regala un llibret informatiu i el quadernet del projecte per poder seguir treballant a l'aula, ens engresca a continuar investigant. Descobrim també que els mags fan servir les mans per fer màgia... 

Així doncs, vam posar fil a l'agulla, vam posar en un racó de l'aula la nostra estimada gallina, la vam cuidar i alimentar fins que va tenir un pollet amb el Gall Pasqual.

Durant aquest trimestre hem après moltíssimes coses sobre les mans i la gran importància i ús que fem d'elles durant el nostre dia a dia. Hem descobert el tacte, les textures i els diferents sentits que tenim. 

Podeu clicar aquí per veure un recull de fotografies de la ruta de motivació que iniciava el projecte, com també algunes imatges de les exposicions sobre les nostres preguntes de recerca i les diferents activitats que hem anat fent al llarg del trimestre. Ens ha agradat moltíssim poder conèixer més sobre les mans i poder experimentar tantíssim amb elles. Hem pogut fer jocs i posar-nos a prova privant-nos de la resta de sentits i utilitzant únicament el sentit del tacte!!!! Ens hem tornat uns grans experts i hem descobert molt més a fons el funcionament de les parts del nostre cos, conscienciant-nos així i entenent més la figura humana. 
 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: