PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Projecte El cavall: Mas Casablanca

Projecte El cavall: Mas Casablanca

Els Cavallets de mar vam rebre una carta a l’aula d’en Pep i la Roser, els masovers de la granja Casablanca, en què ens convidaven a investigar un dels animals més elegants, el cavall. Després de fer-nos moltes preguntes, els investigadors i investigadores d'infantil 4, hem après moltíssimes coses!

Podeu clicar aquí per veure un recull de fotografies del punt de partida del projecte, la ruta de motivació, com també algunes imatges de la sortida a Mas Casablanca. Ens va entusiasmar poder veure tots els animals que hi viuen i conèixer moltes particularitats de cadascun d’ells. Sobretot ens va agradar poder veure els cavalls i parlar de totes aquelles coses que havíem après a l’aula al llarg del projecte que havíem estat investigant. Va ser un dia molt bonic on vam poder gaudir també d’una bona estona de joc lliure al prat que hi ha al davant de la masia. I allà mateix vam tenir la sort d'esmorzar i dinar tots junts.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: