PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Celebrem el Carnaval a l'escola!!!!

Celebrem el Carnaval a l'escola!!!!

Resum de la Setmana de Carnestoltes

D'entre tots els moments inoblidables, la setmana de Carnestoltes és una de les més divertides de l'any! 

Dilluns vam iniciar la setmana amb la Pijama Party, on vam mostrar els nostres millors pijames i vam fer honor al confort. Algú va dir "estil somnolent"? A més, aquell matí vam fer el taller de confecció de disfresses tenint en compte la temàtica d'ANTAGONISTES que ens havia demanat el Rei Carnestoltes pel dia de la Rua. 

Dimarts, vam donar una volta a l'armari dels pares i mares per al Dia de la Roba Inusual. Resultat: petits fashion influencers en acció! 

Dimecres vam viure el gran Dia de la Disfressa a Elecció va portar una explosió de creativitat. Vam veure de tot, des de superherois fins a personatges de pel·lícules clàssiques! 

Per acabar-ho de rematar, dimarts següent vam gaudir de la fantàstica Rua de Carnestoltes, tots vestits d'Antagonistes de contes i pel·lícules escollides pels nens i nenes. Que bé ens ho vam passar!!!! I que bé que ho va fer la banda de l'escola!!!!

Veure totes les vostres disfresses i gaudir de moments increïbles ha estat la millor part. JA ESTEM ESPERANT A L'ANY VINENT AMB MOLTES GANES!!!!

Premeu aquí per veure les fotos!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: