PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Infantil celebrem Sant Jordi!

Infantil celebrem Sant Jordi!

Hola famílies!

Amb el mes d'abril ha arribat Sant Jordi i a l'escola ho hem celebrat fent moltes activitats! Primer, vam veure què és el que sabíem sobre aquesta celebració i vam explicar la llegenda. Els Peixos, els Cavallets de mar i els Pops hem estat realitzant diferents activitats durant aquesta setmana i algunes d'elles són una gran sorpresa que avui ens emportem cap a casa...esperem que us agradin! Avui hem anat al pati de l'escenari a veure la representació amb titelles de la llegenda de Sant Jordi. Ha estat una activitat molt esperada! Després hem cantat diverses cançons que hem anat aprenent aquests dies!

Cliqueu aquí per veure les imatges de les activitats que han fet els Peixos, els Cavallets de mar i els Pops durant aquests dies!

Bona diada de Sant Jordi a tothom!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: