PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / I3 FEM EL PROJECTE: LES MANS!

I3 FEM EL PROJECTE: LES MANS!

La gallina Fina va arribar a l'escola Minguella i es va quedar tot el trimestre amb nosaltres compartint grans moments del projecte que acabàvem d'iniciar: Les Mans. El seu gran amic, el gall Pasqual també va venir per quedar-se i els Peixos vam estar molt emocionats esperant que nasqués algun pollet. A més a més, vam rebre la visita inesperada de la maga Tralarí, que ens va omplir la classe de màgia i va fer aparèixer algunes coses molt especials: el conte "El barret màgic", un llibret informatiu de les mans i un quadern ple d'activitats que ens ha ajudat a consolidar molts aprenentatges!

El millor de tot ha estat veure i escoltar les exposicions dels companys i companyes, ja que a través de cadascuna de les seves investigacions, tots hem après moltíssimes més coses de les mans i, a més, ens ho hem passat d’allò més bé.

Cliqueu aquí per veure les imatges!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: