PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / El Nadal a Educació Infantil i Cicle Inicial

El Nadal a Educació Infantil i Cicle Inicial

Aquests dies de Nadal tan màgics a l'escola han estat plens d'emoció i d'alegria!

Com ja és tradició a l'escola, els nens i les nenes de 1r i 2n de Primària han cantat les nadales que han anat aprenent. Vestits de pastors i pastores han fet un concert al teatre de l'escola on els esperaven els Peixos, els Cavallets de Mar i els Pops, que han gaudit de les cançons i han aplaudit molt! 

Alhora, aquest any ens ha tornat a visitar el Tió! L'hem estat cuidant cada dia donant-li de menjar i dient-li coses boniques. El passat dissabte 17 de desembre, els Peixos vermells i blaus van fer cagar el Tió amb les seves famílies.

Els Cavallets de mar, els Pops i els nens i les nenes de Cicle Inicial durant el dimarts 20 de desembre van anar a buscar-lo al pati de l'escenari per fer-lo cagar també. I mireu si ens hem portat bé, que després de cantar-li la seva cançó, ens ha cagat una mica a tots i a totes!

Cliqueu aquí per veure les imatges dels Peixos fent cagar el Tió amb les famílies!

Cliqueu aquí per veure les imatges dels Cavallets i els Pops fent cagar el Tió!

Cliqueu aquí per veure les imatges dels nens i les nenes de Cicle Inicial fent cagar el Tió!

Per últim us desitgem a tots i a totes que passeu Bon Nadal i Bones festes! Fins l'any vinent!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: