PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Celebrem Santa Cecília!

Celebrem Santa Cecília!

Un any més TOTS els alumnes de l’escola Minguella han gaudit de la gran festa de la Música, que aquest any tenia  per lema: FEM MÚSICA.... SOM MÚSICS!

Hem volgut fer un homenatge a tots els nois i noies de l’Escola que estudien algun instrument, o fan classes de ball. Des de 5è de Primària fins a 4t d’ESO tots ells han preparat actuacions d’allò més diverses: saxo, piano, viola, guitarra, veu, oboè, flauta travessera, ball contemporani, Hip-Hop… Dediquen molt del seu temps lliure a practicar, a anar a les classes...i avui, en aquesta diada de Sta Cecília han pogut compartir amb la resta de companys el seu talent, i els fruits de tant d’esforç!

Ha valgut la pena perquè el públic els ha premiat amb forts aplaudiments, i una alegria contagiosa que ha culminat, quan tots junts, han interpretat una percussió corporal, i han cantat “Sempre t’esperà”. 

Una gran DIADA musical!

Cliqueu aquí per veure un petit tast d'imatges del concert.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: