PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / I5 fem el projecte dels taurons!

I5 fem el projecte dels taurons!

Aquest trimestre els Pops ens hem endinsat en el món dels taurons i hem descobert molts aspectes interessants!

A partir d’un repte molt motivador, i alhora una mica màgic, vam començar la nostra investigació. En els projectes, els companys i companyes expliquem les nostres preguntes davant de la resta classe i entre tots i totes enriquim els nostres coneixements.

Amb la sortida a l’Aquàrium vam poder aprofundir encara més en el tema i vam poder veure en directe els taurons nedant dins dels seus aquaris, com si estiguéssim veient-los al fons del mar. També, una família ens va convidar a fer una visita a la seva peixeteria dins del nostre barri, i ens va permetre observar i conèixer un tauró que encara no havíem après: una Mussola. 

Tot plegat ens ha servit per aprendre aspectes de la vida dels taurons i de la seva anatomia, però també per aprendre a escoltar als altres infants, a parlar en públic, per aprendre a partir dels nostres interessos i per aprendre a investigar. El projecte ha finalitzat amb un diploma d’expertes i experts per posar de manifest com n’hem estat de genials en la nostra investigació!

Cliqueu aquí per veure un petit tast del que hem estat realitzant aquests dies!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: