PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Projecte Menuda Badalona

Projecte Menuda Badalona

Menuda Badalona! és un projecte educatiu promogut pel BDN Lab que facilita l'aprenentatge STEAM mitjançant la fabricació digital de maquetes d'edificis i llocs emblemàtics de Badalona per part dels alumnes dels centres educatius participants.

Nosaltres hi hem participat amb el curs de 1r d'ESO, modelant l'edifici de l'Hotel Miramar situat a la Rambla de Badalona. Els nostres alumnes han una feina espectacular durant tota la segona meitat del curs, que va concloure amb una presentació el dimecres dia 8 de juny al Museu de Badalona.

S'han utilitzat impressores 3D, màquines de tall làser, programes de disseny a través de les assignatures de Matemàtiques (per prendre mides i fer l'edifici a escala), tecnologia (per l'ús i tall dels materials), visual i plàstica (per als acabats i filigranes) i enginyeria (el disseny 3D).

Aquí us deixem el petit vídeo que vam poder gravar de la PRESENTACIÓ, un vídeo RECULL que van fer els alumnes també durant la presentació i un vídeo de la MAQUETA final.

Cal felicitar tot el conjunt d'alumnes de 1r d'ESO. L'empresa no era gens fàcil i el resultat final ha estat brillant.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: