PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / A P3 iniciem un nou Projecte: Joan Miró

A P3 iniciem un nou Projecte: Joan Miró

Els Peixos hem iniciat un nou Projecte: Joan Miró!
La setmana passada ens vam trobar una carta amagada entre les joguines. No ens fèiem a la idea qui ens l'havia pogut enviar i les mestres de seguida ens van treure de dubtes: era d'un tal Joan Punyet Miró.
La carta deia que trobaríem tres camins, situats als tres patis, marcats a terra amb taques de pintura de colors diferents. Ens vam organitzar en petits grups i, plens d'emoció i d'una gran curiositat, vam començar una ruta per l'escola. I quina va ser la nostra sorpresa? Al final de cada camí vam trobar tres objectes diferents: uns pots de pintura negra, uns pinzells i dues fotografies d'un senyor desconegut fins aleshores per a tots nosaltres. Asseguts en rotllana vam iniciar una conversa molt interessant sobre els objectes descoberts: havíem d'endevinar qui era la persona de la foto i a què es dedicava. No vam trigar gaire a encertar-ho i ara ja estem endinsats de ple en el projecte, aprenent moltes coses sobre l'artista Joan Miró i la seva obra. Cliqueu aquí per veure les imatges!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: