PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Cicle Inicial anem al TEATRE REGINA!

Cicle Inicial anem al TEATRE REGINA!

Divendres passat, els nens i nenes de 1r i 2n de primària vam anar al Teatre Regina a veure l'obra "Orelles de papallona". L'obra tracta d'una nena, la Clara, que té les orelles grans i per això és motiu de burles per part dels seus companys. Molt trista, li pregunta a la seva mare si és una "orelluda" i després d'una meravellosa i imaginativa resposta, la Clara canvia la seva manera d'enfrontar-se a les seves diferències, de la mateixa manera, dona una lliçó molt important d'empatia, generositat i respecte als seus companys. Amb un gran somriure i una gran imaginació, descobreix que allò que la fa diferent és justament el que la converteix en única i extraordinària.

Hem gaudit d'un espectacle molt emotiu amb un missatge importantíssim: SER ÚNICS ENS FA ESPECIALS!

A més, tots i totes formem part d'un club que només hi pots entrar si ets diferent: EL CLUB DEL RESPECTE! I fins i tot tenim un codi secret per a poder entrar!

MIREU!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: