PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / P3 fem el projecte: Les mans!

P3 fem el projecte: Les mans!

La visita de la maga Tralarí ens va endinsar de ple en el Projecte de les Mans i a partir d’aquesta visita inesperada i màgica, els Peixos vam començar a fer-nos algunes preguntes sobre el tema. Les mestres vam anotar les inquietuds dels alumnes al voltant de la pregunta: què vols saber de les mans? I vam demanar la col·laboració de les famílies per resoldre tots els dubtes sorgits a l’aula. Gràcies a les exposicions dels Peixos, tots estem aprenent moltes curiositats sobre les mans. A més, comptem amb el quadernet que ens va regalar la maga Tralarí que està ple d’activitats divertides que ens fan aprendre més sobre el tema d’aquest Projecte.

Ah! i no ens podem oblidar de la gallina Fina i el gall Pasqual que ens han acompanyat tot aquest trimestre i ens han sorprès amb el naixement de dos pollets que hem cuidat entre tots i totes.

Ara que ja hem acabat el Projecte podem dir que som experts en el tema!

Cliqueu aquí per veure un petit tast de les activitats realitzades!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: