PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / P5 treballem el cos humà!

P5 treballem el cos humà!

Hola famílies!

Com ja sabeu, aquests dies hem estat treballant força sobre el cos humà. Hem descobert ple de coses: que el cor és el motor del nostre cos, que tenim òrgans importants com els pulmons que ens permeten respirar, que tots i totes tenim un esquelet que ens permet aguantar-nos drets, que tenim un cervell que ens dóna ordres per fer milions de coses a la vegada, fins i tot quan estem dormint! I moltíssimes coses interessants que ja us explicaran els vostres fills i filles.

Alhora, gràcies a les fotografies que van portar els infants, vam poder fer un joc anomenat Qui és qui i ens va servir per adonar-nos que tots som iguals i diferents alhora i que tots anem creixent amb el pas del temps! També ho vam comprovar, experimentant que ens podíem mesurar el cos!

Cliqueu aquí per veure un petit tast d'algunes de les activitats que hem anat realitzant al llarg de la nostra investigació sobre el cos humà per dins i per fora!

Esperem que us agradin tant com a nosaltres!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: