PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Els Pops fem el projecte de l'Univers!

Els Pops fem el projecte de l'Univers!

Els nostres amics astronautes, en Nil i la Valentina, ens han convidat a fer un projecte molt interessant sobre l'Univers. Gràcies a ells i a la col·laboració de les famílies, hem investigat i hem descobert moltes coses sobre el nostre planeta, la Terra, el Sistema Solar, el Sol, la Lluna, les estrelles...I, fins i tot, hem descobert que vivim en una galàxia que es diu Via Làctia! També, el dilluns passat 29 de novembre, en Nil i la Valentina ens van fer un gran regal: La visita a un Planetari dins la nostra escola! Aquesta experiència va ser fantàstica! Un viatge en coet cap a l'espai! Va ser molt emocionant!

Cliqueu aquí per veure un petit tast amb imatges d'algunes de les activitats que hem anat realitzant durant el projecte.

Els Pops astronautes de P5, esperem de tot cor que us agradin!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: