PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Els Cavallets de mar anem a veure el MNAC

Els Cavallets de mar anem a veure el MNAC

Els Cavallets de mar hem fet un amic nou: en Jeroni. Ara en Jeroni viu amb els seus amics en un museu anomentat MNAC. Aquests amics que té són una mica especials... Són personatges pintats a les parets! I per això els hem anat a fer una visita i els hem pogut conéixer: el Cristmde Taüll que ens ensenya a com expressar-nos només amb les mans, el Serafí, qué és un àngel amb sis ales i molts ulls, el Griu, que és un animal fantàstic, el Frontal de Cardet, on s’explica una història ben coneguda per tothom, etc.
El Romànic és un art ornamental, i sabeu què? Els pintors d'aquella època omplien les columnes de les esglésies amb sanefes molt senzilles i de diversos colors. Mireu si els hi agradava fer sanefes que fins i tot guarnien els vestits dels personatges. També hem observat una escultura, la Mare de Déu de Covet, aquesta és de fusta i la podem mirar per davant, per darrera i pels costats.
Ens ha agradat molt treballar l'art romànic i conéixer aquestes pintures i escultures! Cliqueu aquí per veure les imatges.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: