PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / 4t primària: Projecte Stop Motion

4t primària: Projecte Stop Motion

Els nens i nenes de 4t de primària hem realitzat el projecte Stop Motion. Aquest projecte consisteix en transformar diferents contes populars en pel·lícules, tot fent servir la tècnica de stop motion. La durada d'aquest projecte ha sigut de 2 trimestres, perquè l'hem creat des de zero: creació, realizació, grabació i edició. Aquesta tècnica consisteix en anar fent moltes fotos per tal que, un cop ajuntar-les, faci l'efecte que es mouen sols els persontatges.

Per parelles, hem escollit un conte i hem analitzat l'estructura tot fent un storyboard. A partir d'aquí, hem creat i dissenyat els fons, els personatges i la decoració. Les aplicacions que hem fet servir són: Imotion i Imovie.

Les coses que més ens han agradat de fer són: treballar amb la parella, mirar com han quedat els vídeos de tots els companys, grabar les veus dels personatges, editar tots els vídeos, l'esforç que hem fet per aconseguir el repte. 

Algunes dificultats  que ens hem trobat han estat: a l'hora de grabar, ja que la càmara a vegades es movia, que caigués el muntatge per aguantar els ipads, moure els personatges o que la càmara estigui ben posada.

Podeu veure aquí els projectes que hem realitzat: 4t A4tB

Esperem que us agradin!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: