PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / 2n primària. PROJECTE MASTERXEF

2n primària. PROJECTE MASTERXEF

Els nens i nenes de 2n de primària hem estat participant al concurs de Masterxef! Sí, sí, per poder aprendre sobre com d'important és tenir cura del nostre cos amb una bona alimentació, les nostres mestres ens han preparat un concurs. 

Hem conegut com és l'aparell digestiu i quina funció fa cada òrgan implicat. Hem elaborat una piràmide alimentària observant en tot moment l'equilibri entre els aliments per tal de fer una dieta saludable. Hem creat els nostres propis plats, tot cuinant receptes elaborades per nosaltres mateixos. Hem anat superant diferents proves per tal d'obtenir el premi i poder obrir el "nostre restaurant". I tot ho hem fet treballant en equip i coordinant-nos en tot moment.

Que bé que ens ho hem passat fent de xefs

Per acabar hem participat d'una autèntica gal·la de premis. I finalment hem obtingut el nostre davantal i hem fet una última creació: la Mona de Pasqua.

Quin final de trimestre més divertit! (No us perdeu les imatges). 

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: