PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / P5 INVESTIGUEM...QUÈ VOL DIR SER SOLIDARIS?

P5 INVESTIGUEM...QUÈ VOL DIR SER SOLIDARIS?

Hola famílies!

Aquesta setmana és ben especial, és la Setmana de la Solidaritat! Però, què vol dir ser solidaris? Els Pops liles i vermells hem descobert que ser solidaris és ajudar i col·laborar amb els que més ho necessiten, també ajudar a la nostra família en el que calgui, ja sigui per parar i desparar la taula, preparar la roba pel bany, o, fins i tot, fer la llista per anar a comprar!

I a l'escola? Com podem ser solidaris? Doncs bé, podem seguir convidant els nostres companys i companyes a jugar amb nosaltres, interessant-nos pels altres, preguntant com estan, com se senten i expressant les nostres necessitats i emocions, esforçant-nos per conéixer-nos millor tots i totes!

Cliqueu aquí per veure un petit tast de les activitats que hem anat realitzant durant aquesta setmana. Veureu que hem fet mímica per esbrinar què necessitava l'altre company, la creació de braçalets de l'amistat i molta diversió amb les cançons que ens han ensenyat els grans de l'escola a través de la pantalla!

Visca l'amistat i la solidaritat!

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: