Publicacions

Inici / Publicacions / Notícies

Els alumnes de 4t de secundària hem preparat una campanya de sensibilització: "Nadal solidari"

Benvolgudes famílies,

El Nadal ja s'acosta i a la nostra escola hi arriba acompanyat de tota mena d'activitats úniques com ara el pessebre, el tió, els concerts, l’elaboració de la postal, la visita del Patge Reial, la representació del Pastorets... Activitats que cada any fan que tots els alumnes, des dels més petits als més grans, visquem el Nadal en el nostre dia a dia de l’escola com una època especial, però també pensant i solidaritzant-nos amb els que més ho necessiten.

Enguany, els alumnes de 4t de secundària hem preparat una campanya de sensibilització. Volem que ens ajudeu i col·laboreu amb Càritas i la Fundació Acollida i Esperança. Una campanya que té com a objectiu aconseguir que tota la nostra comunitat empatitzi amb les persones més desfavorides i col·labori amb petites donacions, tant de menjar com de diners, per tal d’aconseguir que tothom tingui un bon Nadal. Hem elaborat vídeos i cartells per donar-vos tota la informació que necessiteu i que trobareu a l’espai web de l’escola.

Com podem col·laborar?

Els nens i nenes de parvulari poden contribuir aportant un lot d'aliments bàsics al pessebre de l'escola entre els dies 16 i 20 de desembre. Aquests seran repartits entre diferents famílies necessitades del nostre entorn.

A part d’això, els alumnes de primària i ESO també podran donar una petita quantitat de diners que aniran dirigits a Càritas Badalona i Can Banús, institucions que els invertiran en el suport a diferents persones que pateixen una situació d’exclusió social.

Comptem amb les vostres aportacions que donaran un bri d’esperança i alegria a totes aquelles famílies que més ho necessiten i que fan entendre als més petits què és la solidaritat i la generositat.

Compartir el que tenim i ajudar que tothom tingui un Nadal com cal, és una de les millors maneres

de celebrar-lo.

Els alumnes de 4t de Secundària, en nom de tota la Comunitat Educativa d’Escoles Minguella els volem donar les gràcies i desitjar-los un Bon Nadal i un Feliç any 2018!

Alumnes de 4t de Secundària d’Escoles Minguella

Descarrèga el comunicat oficial aquí