PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies / Don Juan Tenorio

Don Juan Tenorio

El dijous dia 25 de març, els alumnes de 2n de Secundària d’Escoles Minguella van representar l’obra de Don Juan Tenorio de José Zorrilla, una activitat que es porta a terme des de fa més vint anys. 

El projecte de Don Juan Tenorio neix a partir d’un parell d’escenes en un llibre de text i mica en mica es converteix en el projecte actual on, un bon nombre d’assignatures com la Llengua castellana, la Plàstica, les Experimentals, l’Ètica, les Noves Tecnologies i l’Educació Física treballen diferents aspectes partint de l’obra per arribar a posar la cirereta final amb la representació davant dels companys de Secundària i davant dels pares. 

Aquest any, degut a les circumstàncies COVID, ens hem  “reinventat” presentant-la en Streaming a famílies i companys. S’ha representat en la Setmana que celebrem el Dia Mundial del Teatre.

Crear màgia dalt de l’escenari és una experiència que ens fa créixer i enforteix la cohesió de grup. Visca el teatre!

Premeu AQUÍ per veure l'obra (en els primers minuts l'àudio té problemes)

Premeu AQUÍ per accedir a les fotos

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: