ESPAI FAMÍLIES

Inici / ESPAI FAMÍLIES / Els nens que segueixen una dieta saludable treuen més bones notes

Els nens que segueixen una dieta saludable treuen més bones notes

Els nens que segueixen una dieta i alimentació saludable milloren les seves notes, segons el V Observatori sobre Hàbits Nutricionals i Estils de Vida de les Famílies que s'ha fet públic aquest dimecres.

L'Observatori considera que un nen menja saludablement quan inclou en el seu dia a dia el consum de fruita natural i verdures fresques i, almenys un cop a la setmana, el de llegums, peix i fruita seca, amb oli d'oliva, i l'aigua com a beguda principal. Així, segons aquest informe, un 32% dels nens espanyols treuen excel·lent en llengües o ciències, mentre que aquesta xifra augmenta al 46% entre els que segueixen una dieta saludable. Pel que fa a les tasques escolars, només el 28% dels nens es mostren satisfets, però el percentatge arriba al 42% entre aquells que s'alimenten millor. Al 84% dels nens que mengen bé no els costa anar a escola.

Segueix llegint..

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: