ESPAI FAMÍLIES

Inici / ESPAI FAMÍLIES / Article: "Conflictes i agresivitat". Com acompanyar als infants de manera respectuosa.

Article: "Conflictes i agresivitat". Com acompanyar als infants de manera respectuosa.

Vius en una societat que reprimeix la ràbia i l’agressivitat, segurament durant la teva infància no et van ensenyar a gestionar-les, sinó que més aviat et van ensenyar a reprimir-les i a no mostrar-les. En conseqüència, ara d’adult et trobes amb una manca de recursos important, ja que per a poder acompanyar el conflicte i l’agressivitat dels teu fills o filles primer ho has de poder fer amb tu mateix@.

Quan puguis començar a desmuntar la creença que els conflictes són problemes que cal evitar i que la ràbia i l’agressivitat són dolentes i no està bé expressar-les, t’estaràs donant permís per començar a viure en ressonància amb la vida, ja que la ràbia és una de les emocions bàsiques, l’agressivitat és un instint natural que necessita de la seva expressió i el conflicte és natural i forma part de la vida.

Es tracta que prenguis consciència de com és en tu l’expressió de la ràbia i l’agressivitat, pregunta’t: me les permeto o les censuro? Les jutjo com a negatives? I el conflicte, l’evito?  Deixo que aflori?


Segueix llegint..

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: