PUBLICACIONS

Inici / PUBLICACIONS / Notícies

English Week

L'activitat educativa després de les festes de Nadal ha començat amb una nota especial per als estudiants de l'Educació Secundària Obligatòria (ESO). Sota un nou programa d'enriquiment lingüístic, alguns estudiants d'ESO han emprès un viatge educatiu cap a Southampton per a una immersió intensiva en l'idioma anglès, amb l'objectiu de millorar les seves habilitats lingüístiques.

Mentre aquests estudiants gaudeixen de l'experiència a Southampton, la resta dels companys d'ESO han començat unes jornades escolars especials centrades en l'aprenentatge de l'anglès. Aquestes jornades estan dissenyades per enfortir les competències lingüístiques mitjançant activitats, tallers i projectes especials, tot posant l'accent en la pràctica comunicativa i la immersió en l'idioma.

Els professors d'anglès i altres matèries relacionades han dissenyat un programa ric i diversificat per garantir que tots els estudiants puguin aprofitar al màxim aquesta oportunitat d'aprenentatge. Amb un enfocament lúdic i interactiu, aquestes jornades proporcionen un espai on els alumnes poden explorar la cultura anglesa, millorar la seva fluïdesa i guanyar confiança en la seva capacitat lingüística.

El programa nou ha suscitat entusiasme i expectació entre els estudiants d'ESO, obrint noves oportunitats per al desenvolupament personal i acadèmic mentre es converteixen en ciutadans del món cada vegada més preparats per a un futur globalitzat.

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per a fins analítics i per mostrar-te publicitat personalitzada basant-nos en un perfil elaborat a partir dels teus hàbits de navegació (per exemple, pàgines visitades). Per gestionar aquestes galetes, utilitzeu aquests botons: