Publicacions

Inici / Publicacions / Notícies

Santa Cecília 2017. 30 anys de concerts a l'escola.

Com cada any celebrem la diada de Sta Cecíla, patrona de la música, amb un seguit d’actuacions. Aquest curs estem especialment contents perquè ja fa 30 anys que la Roser Montañà va instaurar aquesta Festa tan entranyable, moguda pel seu amor a la música.

Ella va voler que les notes, els balls, els instruments musicals i les veus, fossin una part important de la formació que oferís l’Escola Minguella als seus alumnes. I està clar que ho va aconseguir: 30 anys després, amb una Escola que es renova per dins i per fora, amb una nova Direcció i objectius adaptats als nous temps, la música ha esdevingut una activitat tan natural en el nostre dia a dia , que totes i cadascuna de les classes de l’Escola, han assumit el repte de preparar una actuació que celebrés els 30 anys de vida dels Concerts.


També trobem disponibles íntegrament els concerts dels tres dies, dels quals l'últim es va retransmetre en directe per les nostres xarxes socials. A continuació hi trobeu els enllaços:

Moltes gràcies a tots i cadascun dels 800 alumnes de l’Escola que  van ser dalt l’escenari en aquests tres concerts: gràcies per la vostra dedicació i entusiasme. I moltes gràcies a les professores de música de l’Escola, i a tots els tutors/es i professors/es que heu contribuït, un cop més, a la Festa de la música.